"Kansen Juventus en Fiorentina nog steeds fifty-fifty"

14 maart 2014, 12:05

Juventus en Fiorentina hielden elkaar donderdag op een gelijkspel in Turijn. Arturo Vidal bracht La Vecchia Signora na drie minuten al op voorsprong, maar Mario Gómez zorgde ervoor dat de stand na negentig minuten in evenwicht was. "Er is nog een wedstrijd te spelen en de kansen zijn nog steeds fifty-fifty", vindt de trefzeker Vidal.

"We speelden erg goed in de eerste, maar minder goed in de tweede helft", sprak de Chileense middenvelder na afloop van de remise. "We spelen gelijk en moeten nu voor de winst gaan in Florence. Fiorentina speelde beter dan wij en creëerde een paar goede kansen, terwijl wij het wat rustiger aan deden", aldus Vidal, die dit seizoen behoorlijk op scoringsdrift is, met elf goals in de Serie A en zeven doelpunten in Europa. "Het is een geweldig seizoen voor mij, maar ik win liever prijzen dan dat ik scoor", zegt de Chileen.

Gómez was eindelijk weer belangrijk voor Fiorentina. De Duits international was voor het eerst trefzeker na langdurig blessureleed. "Het is een belangrijke treffer. Ik ben blij voor het team. Het is niet makkelijk om fit te worden na maandenlange absentie, maar ik kom langzaam weer terug. Ik heb altijd gezegd: als ik weer fit word, dan komen de doelpunten vanzelf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen