Ancelotti: "Wedstrijd tegen Malaga wordt cruciaal"

14 maart 2014, 14:47

Trainer Carlo Ancelotti hoopt dit weekend met Real Madrid een volgende stap te zetten naar de landstitel. De Koninklijke moet dan wel winnen op bezoek bij Malaga, een lastige uitwedstrijd. Dat beseft ook Ancelotti, die op de persconferentie niet vooruit wilde kijken naar El Clásico.

De topwedstrijd tegen FC Barcelona staat volgende week zondag op de rol. Ancelotti zegt daar nog niet mee bezig te zijn. "Alle resterende wedstrijden zijn even belangrijk", stelde de coach in Spaanse media. "De ploeg heeft goed getraind deze week en is scherp. Ik heb veel vertrouwen in de professionaliteit en de karakters van deze spelers. De wedstrijd tegen Malaga van zaterdag is cruciaal. We spelen tegen een zeer goed team."

Deze week werd duidelijk dat Álvaro Arbeloa zeker twee maanden uit de roulatie is. De rechtsback kampt met een knieblessure. "We missen hem. We missen zijn uitstraling, persoonlijkheid en professionaliteit op de trainingen en in wedstrijden", zegt de Italiaan, die nog aan het nadenken is over zijn vervanger. "Ik heb Nacho deze week op die positie getest. Hij kan overal spelen in de verdediging. Sergio Ramos is onze laatste optie voor die plek. Hij heeft daar in het verleden gespeeld, maar is echt onze laatste optie."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen