'Wouters haalt bezem door elftal FC Utrecht'

14 maart 2014, 16:33

Coach Jan Wouters lijkt, naar aanleiding van de recente resultaten, in te gaan grijpen bij FC Utrecht. Het regionale RTV Utrecht concludeert, op basis van de afsluitende training, dat de coach in de uitwedstrijd van komende zondag tegen NEC kiest voor vier andere basisspelers dan afgelopen weekend tegen PSV.

Volgens de regionale omroep verdwijnen Yassin Ayoub, Adam Sarota, Gevero Markiet en Christian Dorda uit het basiselftal. Hun posities worden in Nijmegen ingenomen door Cedric van der Gun, Dave Bulthuis, Mark van der Maarel en Juan Agudelo. Achter de naam van doelman Robbin Ruiter staat nog een vraagteken, hij kampte de afgelopen dagen met een lichte schouderblessure. De kans is echter groot dat hij gewoon kan spelen.

Op de site van zijn club zegt Wouters niets over de mogelijke wijzigingen in zijn elftal. Wel laat de coach weten dat hij een heel ander FC Utrecht wil zien dan in Eindhoven, waar zijn team flets voor de dag kwam. Daar is volgens hem de afgelopen dagen op getraind. "We hebben gehamerd op het durven voetballen in balbezit. Het is van belang dat alle spelers het uiterste van zichzelf vragen en vanaf minuut één initiatief durven te tonen."

Door de matige resultaten van de laatste weken is FC Utrecht afgezakt naar de veertiende plek.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen