Dordrecht klopt VVV, laagvlieger Oss haalt flink uit

14 maart 2014, 21:55

VVV Venlo kan de titel in de Jupiler League, plus rechtstreekse promotie naar de Eredivisie, definitief uit zijn hoofd zetten. De door blessures geplaagde Limburgse ploeg verloor vrijdag in de eigen Koel met 0-2 van concurrent FC Dordrecht. Paul Gladon opende in de 23ste minuut de score, Giovanni Korte zorgde in de slotfase voor de beslissing. Kort voor de 0-2 had VVV-speler Jeffrey Altheer rood gekregen.

Door de nederlaag loopt de achterstand van VVV op Dordrecht op tot acht punten: 51 om 59. Dordrecht neemt de koppositie (tijdelijk) over van Willem II, dat maandag nog wel op visite gaat bij subtopper Jong PSV. Excelsior verzuimde de derde plaats af te pakken van VVV. De Kralingers incasseerden tegen MVV eveneens een thuisnederlaag: 0-1. Marco Ospitaleri tekende in de dertiende minuut voor de enige treffer op Woudestein.

FC Oss, de nummer negentien van de ranglijst, boekte een opvallende overwinning. De Brabanders waren met maar liefst 8-0 te sterk voor FC Emmen, dat onderaan de lange middenmoot van de Eerste Divisie bungelt. Dennis Janssen (2), Marko Maletic (2), Jonathan Opoku, Lorenzo Pique, Ryan Sanusi en Guyon Philips maakten de goals voor FC Oss.

Nathan Kabasele en Vincent Vermeij bezorgden De Graafschap een 0-2 zege bij Telstar, terwijl Helmond Sport en Fortuna Sittard afsloten op 1-1. Patrick Nkoyi bracht Fortuna in de 58ste minuut aan de leiding, Ferry de Regt herstelde negen minuten voor tijd het evenwicht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen