Manchester City met tien man naar zege bij Hull

Ger
15 maart 2014, 15:47

Manchester City is ontsnapt aan een zeperd in de uitwedstrijd tegen Hull City. De ploeg van trainer Manuel Pellegrini speelde na een rode kaart voor Vincent Kompany tachtig minuten lang met een man minder. Door treffers van David Silva en Edin Dzeko zegevierde City echter alsnog.

Kompany ging in de tiende minuut in de fout. De aanvoerder van City verspeelde eerst de bal en haalde vervolgens de doorgebroken Nikica Jelavic onderuit. Het kwam de Belg op een directe rode kaart te staan. Met tien man namen de bezoekers niet veel later echter een voorsprong. Met een fraaie uithaal van buiten het strafschopgebied liet Silva doelman Allan McGregor kansloos. Na een half uur was Pablo Zabaleta dicht bij een verdubbeling van de marge. De Argentijn trof de onderkant van de lat.

Na rust voerde Hull de druk op, maar echt in de problemen kwam City niet. Vlak voor het eindsignaal viel de tweede treffer van de titelkandidaat. Op aangeven van Silva legde Dzeko de eindstand vast. Door de overwinning stijgt City naar de voorlopige tweede plaats in de Premier League. De ploeg van Pellegrini staat in verliespunten gelijk met koploper Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen