Almere City FC maakt problemen Sparta groter

15 maart 2014, 18:32   Bijgewerkt: 15 maart 2014, 20:57

Sparta Rotterdam heeft een roerige week in mineur afgesloten. De equipe van trainer Gert Kruys verloor zaterdag met 0-1 van Almere City FC, waardoor het in 2014 nog altijd niet heeft gewonnen op het eigen Kasteel.

Afgelopen woensdag kwam er als gevolg van de teleurstellende resultaten een einde aan de samenwerking met directeur Wiljan Vloet. Twee dagen later stelde de voltallige Raad van Commissarissen zijn functie ter beschikking.

De Sparta-spelers konden de week toch nog een positieve draai geven, maar Almere City FC verpestte dat. Lang viel er weinig te genieten op het Kasteel, pas in de slotfase kwam het duel los. Toen werden de ruimtes groter en zette Sparta steeds meer druk op het Almeerse doel, maar de treffer viel uiteindelijk aan de andere kant. Ricardo Kip was daarvoor verantwoordelijk.

Sparta zakt door de nederlaag naar de dertiende plaats in de Jupiler League. Almere City FC staat achttiende. Onder meer Jong Ajax is Sparta voorbij. De equipe van scheidend coach Alfrons Groenendijk won later op de avond thuis met 2-1 van hekkensluiter Achilles '29. Thijs Hendriks zette de bezoekers uit Groesbeek in de 54ste minuut op voorsprong, maar Dejan Meleg en Lucas Andersen stelden binnen twintig minuten orde op zaken namens de Amsterdammers.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen