Barça maakt zeven treffers in spectaculaire voetbalshow

16 maart 2014, 18:54   Bijgewerkt: 16 maart 2014, 19:00

FC Barcelona verloor twee van haar drie laatste duels in de Primera División, tegen Real Sociedad (3-1) en Real Valladolid (1-0), maar maakte er zondag tegen Osasuna weer eens een waar voetbalfeest van. De Catalanen veegden de vloer aan met de nummer vijftien van de Spaanse competitie, die op weinig genade kon rekenen: 7-0.

Vier dagen na de Champions League-overwinning tegen Manchester City (2-1) was het voetbalplezier van het spel van Barça af te lezen. Osasuna had niets in te brengen tegen de Catalaanse grootmacht, die speelde met haar tegenstander, onder leiding van een formidabele Lionel Messi. De Argentijnse dribbelaar maakte de openingstreffer, na een voorzet van Alexis Sánchez, die even later het eindstation van een mooie aanval was en zorgde voor een verdubbeling van de marge. Voor rust zorgde Andrés Iniesta op prachtige wijze voor de 3-0.

In de tweede helft ging Barça vrolijk door met waar het voor de theepauze mee bezig was. Messi maakt na een uur spelen zijn tweede treffer, na vlot combinatiespel met Iniesta. Nadat Tello voor 5-0 had gezorgd, completeerde Messi zijn hattrick. Pedro zorgde voor het slotakkoord: 7-0.

Barça nadert nummer twee Atletico Madrid tot op één punt, maar heeft nog altijd een achterstand van vier punten op lijstaanvoerder Real Madrid. Volgende week zondag kan het verschil door de ploeg van coach Gerardo Martino worden teruggebracht tot één punt, als Barcelona op bezoek gaat in het Estadio Santiago Bernabéu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen