Seedorf in gesprek met supporters: "Twee jaar lijden"

16 maart 2014, 23:14

De misère van AC Milan blijft maar voortduren. De ploeg van coach Clarence Seedorf kreeg zondag een nieuwe klap te verwerken, nadat in het eigen San Siro met 2-4 verloren werd van Parma. De onvrede bij de tifosi van Milan lijkt groter dan ooit, waardoor Seedorf en enkele Milan-spelers na afloop van het duel spraken met de leiders van de ultras van Milan.

Het was de vierde nederlaag op rij voor de Milanese grootmacht, inclusief de Champions League-uitschakeling. Het leidt tot protesten bij de fans, die dit tijdens en na de wedstrijd zeer duidelijk lieten merken. Na afloop gingen Seedorf en spelers als Ricardo Kaká en Mario Balotelli in gesprek met de supporters. "Het zijn delicate situaties, met mensen die de club in hun hart dragen. De bijeenkomst verliep zeer rustig, er gebeurde vrij weinig. Iedereen wil het beste voor Milan, na twee jaar lijden moesten emoties tot expressie worden gebracht", sprak Seedorf tegen Sky Sport Italia.

"Ik was er kort en hoorde dat er ook positieve dingen gezegd zijn", vervolgt Seedorf. "Iedereen heeft een groots respect voor het Milan-shirt. Soms helpt het om te luisteren en de fans een stem te geven", aldus de Nederlandse coach, die optimistisch blijft, ondanks alles: "Ik blijf erin geloven dat we de situatie zullen veranderen en het maximale uit het restant van het seizoen zullen halen."

Milan bezet de dramatische elfde plaats in de Serie A, waardoor Europees voetbal heel ver weg lijkt voor Seedorf en zijn manschappen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen