Winnende Wenger: "Wordt nu heel interessant"

17 maart 2014, 09:32

Arsenal boekte zondagmiddag op bezoek bij Tottenham Hotspur een belangrijke zege in de titelstrijd: 0-1. Door de overwinning staan The Gunners derde, met nog alle kans in de titelstrijd. Volgende week moet de ploeg van Arsene Wenger op bezoek bij Chelsea, volgens de trainer een cruciaal duel.

"Door de overwinning van Liverpool bij Manchester United en de zege van Manchester City, wordt het nu heel interessant. Onze volgende wedstrijd wordt zeer belangrijk", zegt de Franse coach tegen Sky Sports. Wenger beseft dat zijn ploeg tegen de Spurs ook zomaar puntverlies kon oplopen. "Op sommige momenten kun je gewoon niet zo dominant zijn als je wilt. Maar om die wedstrijden te winnen, dat is momenteel cruciaal."

Arsenal kwam door een goal van Tomas Rosicky vroeg op voorsprong, maar daarna was Tottenham de baas op het veld. "We hebben onder zware druk van ze gestaan. Door de snelle treffer moesten we onze voorsprong verdedigen, maar we hebben niet genoeg gehaald uit onze counterkansen. Zolang je zelf niet de tweede maakt, blijf je onder druk staan. Tottenham speelde erg goed, ze hebben het goed gedaan. Wij kunnen de credits geven aan onze verdediging."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen