Sportieve Verbeek: "HSV verdiende de overwinning"

17 maart 2014, 12:06

Het gaat voor 1.FC Nürnberg nog een hele klus worden om degradatie te ontlopen. De ploeg van coach Gertjan Verbeek verloor zondag met 2-1 van concurrent Hamburger SV, dat door dit resultaat langszij gekomen is. Nürnberg staat nu nog maar één positie, en één punt, boven de gevreesde rode degradatiestreep.

De ploeg van Verbeek hield Hamburger SV zondag tachtig minuten op 0-0, daarna opende Hakan Calhanoglu de score met een van richting veranderd schot. Even later kwam de thuisploeg op 2-0, pas in blessuretijd deed Nürnberg iets terug. Hoewel de zege van HSV dus gezien het scoreverloop enigszins gelukkig was, toonde Verbeek zich na afloop een sportief verliezer. "We hebben vandaag tachtig minuten lang volgehouden, maar HSV was de betere ploeg. Ze wonnen meer duels, waren agressiever en kregen de betere kansen. Wij kwamen te laat in ons spel en als één team de overwinning verdiende, was het HSV", luidt zijn opvallend eerlijke analyse.

1.FC Nürnberg heeft nu alleen SC Freiburg, VfB Stuttgart en Eintracht Braunschweig nog onder zich. De nummers achttien en zeventien degraderen rechtstreeks, de nummer zestien moet een play-off spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen