Berlusconi: "Positie Seedorf niet ter discussie"

Ger
17 maart 2014, 16:09

Clubeigenaar Silvio Berlusconi staat nog altijd achter trainer Clarence Seedorf. Dat heeft de oud-premier van Italië laten weten naar aanleiding van de slechte resultaten van AC Milan. De Nederlander, die twee maanden geleden werd aangesteld als vervanger van Massimiliano Allegri, heeft de Rossoneri vooralsnog niet op het juiste spoor gekregen.

Milan slikte ook de afgelopen dagen weer twee teleurstellingen. In de achtste finales van de Champions League werd de gevallen Italiaanse topclub dinsdag uitgeschakeld door Atletico Madrid. Vijf dagen later volgde in de Serie A een nederlaag voor eigen publiek tegen Parma (2-4). Ondanks de vele teleurstellende uitslagen wil Berlusconi niets weten van een vertrek van Seedorf. "Zijn positie staat niet ter discussie. Hij zal ook volgend jaar de coach van Milan zijn", aldus Berlusconi.

Milan bezet momenteel de elfde plaats in de Serie A. "Ik blijf erin geloven dat we de situatie zullen veranderen en het maximale uit het restant van het seizoen zullen halen", sprak Seedorf zondag nog hoopvol na de nederlaag tegen Parma.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen