Mourinho: "Sneijder één van beste nummers tien"

17 maart 2014, 20:44

Bondscoach Louis van Gaal lijkt nog altijd niet overtuigd, maar José Mourinho kent geen twijfel. Volgens de Portugees is Wesley Sneijder, op zijn positie, nog altijd één van de beste spelers ter wereld.

"Voor mij behoort Wesley Sneijder tot de twee of drie beste nummers tien van de wereld. Zo simpel is het", liet de coach van Chelsea weten tijdens zijn perspraatje een dag voor de Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray, de club van Sneijder. Mourinho kent Sneijder goed, want het duo werkte in het verleden samen bij Inter. Met Mourinho op de bank en Sneijder als dirigent won de Italiaanse club in 2010 de Champions League.

Naast Sneijder treft Mourinho bij Galatasaray nog een oude bekende, namelijk de inmiddels 36-jarige Didier Drogba. "Hij is één van de belangrijkste spelers uit de geschiedenis van deze club", vindt de coach. "Daar bestaat geen enkele twijfel over. Wij, als Chelsea-supporters, zijn het daar helemaal mee eens. Of hij nog steeds even goed is als toen hij 26 was? Dat weet ik niet. Maar hij behoort als spits nog altijd tot de wereldtop."

De eerste wedstrijd tussen Galatasaray en Chelsea, in Turkije, eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen