Schalke-speler Hoogland: "Hoeven ons niet te schamen"

19 maart 2014, 00:57

Schalke 04 werd in de achtste finales van de Champions League over twee duels met 9-2 verslagen door Real Madrid. Toch vindt Tim Hoogland, verdediger van de Duitse club, dat die Königsblauen het toernooi met 'opgeheven hoofd' kunnen verlaten.

"We wilden de Champions League met een positief gevoel verlaten en dat is volgens mij wel gelukt. In de eerste helft hebben we goed gespeeld en kregen we zelfs meerdere mogelijkheden om te scoren", aldus Hoogland tegen de verzamelde media. Schalke 04 verloor drie weken geleden thuis met 1-6 van Real Madrid, maar dinsdag stond het in de return tot een kwartier voor tijd 1-1. Hoogland maakte na een half uur, met een van richting veranderd afstandsschot, gelijk.

In het laatste kwartier liep Real Madrid uit naar een 3-1 overwinning. Hoogland: "De Champions League zit er nu op voor ons, maar we hoeven ons nergens voor te schamen", vervolgde de verdediger, die onder de indruk was van Real. "Cristiano Ronaldo en Gareth Bale zijn spelers van wereldklasse. Het was een geweldige ervaring om tegen hen te spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen