Wilmots baalt van bond: "Bij Real Madrid lekt niets uit"

19 maart 2014, 11:28

Het contract van Marc Wilmots bij de Belgische bond loopt na het WK in Brazilië af en de bondscoach is nog volop in onderhandeling met zijn werkgever over een nieuwe verbintenis. Wilmots ergert zich echter aan het feit dat de bond in zijn ogen te veel informatie over de salariseisen naar buiten lekt. 

"Het enige dat de mensen nu zouden mogen weten, is dat mijn contract na het WK afloopt", begint de keuzeheer zijn relaas tegen Het Nieuwsblad. "Maar er ontsnappen iets te veel details over mijn contractbespreking uit de kantoren van de voetbalbond. Wat meer professionalisme zou daar op zijn plaats zijn. Bij Schalke 04 of Real Madrid zouden dergelijke onderhandelingen achter gesloten deuren plaatsvinden. Daar lekt niets uit."

De 45-jarige coach stelt dat zijn ergernissen niets met geld te maken hebben. "Welnee, dan zou ik nu geen Belgisch bondscoach zijn. Toch vertelt men blijkbaar graag dat ik veel geld vraag." Wilmots wordt op zakelijk gebied bijgestaan door zijn vrouw, die momenteel ook de onderhandelingen met de KBVB voert. "Ik heb het geluk met een juriste getrouwd te zijn", besluit de coach.

België is op het wereldkampioenschap van komende zomer ingedeeld bij Algerije, Rusland en Zuid-Korea.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen