Vorm: "Interesse van Koeman een eer voor Swansea"

Ger
19 maart 2014, 22:03

Doelman Michel Vorm ziet het wel zitten als Ronald Koeman na deze voetbaljaargang bij Swansea City aan de slag gaat. De huidige trainer van Feyenoord is in beeld bij de club uit Wales om interim-manager Garry Monk op te volgen.

"Onder de Nederlandse jongens, Jonathan de Guzman, Dwight Tiendalli en Marvin Emnes, is het wel een gespreksonderwerp", zegt Vorm tegen VI. "Van de Engelse en Spaanse spelers weet ik het eerlijk gezegd niet, volgens mij is Koeman vooral in de Nederlandse media genoemd als eventueel toekomstige coach. Geen van de Nederlanders bij Swansea heeft voorheen met Koeman gewerkt, dus voor ons blijft het lastig er iets over te zeggen. Al is duidelijk dat hij bij Feyenoord goed werk geleverd heeft."

"Voor Swansea City is het wel een eer dat een trainer van het kaliber Koeman geïnteresseerd is", vervolgt de sluitpost. "Een paar jaar geleden zou dat bij deze club ondenkbaar zijn geweest. Wat de club straks gaat doen is afwachten. We moeten eerst zorgen dat we ons veilig spelen. Maar Monk is een man van de club; ik vind het wel belangrijk dat zo iemand in ieder geval aan Swansea verbonden blijft."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen