'Van Persie op tijd hersteld voor stadsderby tegen City'

20 maart 2014, 12:58

Manchester United-manager David Moyes was optimistisch over de aard van de blessure van Robin van Persie en dit lijkt terecht te zijn. De club die woendag wist door te dringen tot de kwartfinales van de Champions League hoeft de Nederlandse topschutter waarschijnlijk niet lang te missen. Dat meldt The Daily Mail.

Van Persie kreeg in de slotfase van het returnduel tegen Olympiakos (3-0) een knietje van verdediger Kostas Manolas, tegen de bovenkant zijn linkerkuit. Onze landgenoot greep naar de hamstring en verliet het veld per brancard, waardoor de zorgen over zijn fysieke gesteldheid groot waren. Niet bij Moyes, overigens: "Ik denk niet dat het ernstig is", sprak de manager van United over de spits die United hoogstpersoonlijk naar de ruime zege schoot, met een hattrick.

De blessure lijkt dus inderdaad mee te vallen, waardoor de aanvoerder van het Nederlands elftal waarschijnlijk tijdig hersteld zal zijn voor de derby tegen stadsgenoot Manchester City, die aanstaande dinsdag op het programma staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen