Immers: "Feyenoord kijkt twee kanten op"

Ger
20 maart 2014, 14:22

Feyenoord komt de komende speelronde vanwege de nucleaire top in Den Haag niet in actie in de Eredivisie. De extra pauze komt Lex Immers eigenlijk niet goed uit. De aanvallende middenvelder had na de zeges op FC Groningen en sc Heerenveen dit weekend graag weer een overwinning willen boeken.

"Gezien de flow waarin we zaten, vind ik het jammer dat we niet hoeven te spelen. Natuurlijk is het ook lekker om even wat rust te pakken, zodat we ons volledig kunnen opladen voor de belangrijke weken die ons wachten", zegt Immers op de website van Feyenoord. Vanaf zondag 30 maart speelt de Rotterdamse club drie duels binnen acht dagen. Een cruciale periode, stelt de middenvelder: "Daarin zijn toch negen punten te verdienen, die goud waard zijn voor de race om de tweede plaats en het behouden van de vierde plaats. De onderlinge verschillen zijn bovenin minimaal, dus we kijken twee kanten op."

Immers heeft deze voetbaljaargang tien doelpunten achter zijn naam staan. Hij ligt op koers om zijn totaalscore van twaalf goals van vorig seizoen te overtreffen. "Maar veel belangrijker is dat wij onze plicht doen en alle wedstrijden winnen. Dat ik evenals vorig jaar dubbele cijfers heb gehaald qua doelpunten, stemt mij tevreden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen