Van Persie tegen Robben in kwartfinale CL

21 maart 2014, 12:22   Bijgewerkt: 21 maart 2014, 12:57

De twee aanvoerders van het Nederlands elftal, Robin van Persie en Arjen Robben, staan in de kwartfinale van de Champions League tegenover elkaar. Tijdens de loting koppelde Luis Figo Manchester United, de club van Van Persie, aan Robbens Bayern München. Real Madrid stuit op Borussia Dortmund.

Figo, de ambassadeur van de Champions League-finale in Lissabon, toverde bij de loting een Spaans onderonsje uit de hoge hoed. Hij koppelde FC Barcelona, zijn oude club, aan Atletico Madrid. Een pikant duel, want beide teams strijden momenteel met Real Madrid om de Spaanse titel. Atletico staat na 28 wedstrijden tweede in de Primera Division, Barça derde. Het verschil op de ranglijst tussen beide teams is één punt.

Real Madrid, de koploper in Spanje, stuit in de kwartfinale van de Champions League op een oude bekende. Evenals vorig seizoen ontmoet het Borussia Dortmund. Een jaar geleden troffen beide clubs elkaar in de halve finale, toen ging de winst naar de Duitsers. Bij Real zat destijds José Mourinho als coach op de bank, met zijn huidige club Chelsea speelt de Portugees ditmaal in de kwartfinale tegen Paris Saint Germain. De vierde, en voor Nederland meest interessante, kwartfinale gaat tussen Manchester United en Bayern München.

De heenwedstrijden in de kwartfinale van de CL zijn op 1 en 2 april, de returns een week later.

Loting kwartfinale Champions League

FC Barcelona- Atletico Madrid (1 april, return 9 april)

Real Madrid- Borussia Dortmund (2 april, return 8 april)

Paris Saint Germain- Chelsea (2 april, return 8 april)

Manchester United- Bayern München (1 april, return 9 april)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen