Lahm: "Niet naar klassering Man United kijken"

21 maart 2014, 12:52

Bij Bayern München zal men niet mopperen over de uitkomst van de Champions League-loting. De Duitse titelhouder moet het in de kwartfinale opnemen tegen Manchester United, de huidige nummer zeven van Engeland. United worstelt het hele seizoen al met zichzelf en had in de achtste finale alle mogelijke moeite om het Griekse Olympiakos af te schudden, maar Bayern-aanvoerder Philipp Lahm is op zijn hoede.

Lahm benadrukt in een eerste reactie dat zijn ploeg Manchester United absoluut niet moet onderschatten. "We kunnen het ons niet veroorloven om te kijken naar hun huidige klassering. Dat mag onze voorbereiding niet beïnvloeden. We gaan naar Manchester om goed voetbal te spelen en doelpunten te maken."

De eerste wedstrijd tussen Manchester United en Bayern München is op 1 of 2 april in Engeland, de return is een week later. Beide teams troffen elkaar in 1999 in de finale van de Champions League. Bayern stond toen lang met 0-1 voor, maar door twee doelpunten in blessuretijd won Manchester United met 2-1.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen