Geplaagd Groningen heeft 'duidelijk plan' tegen Vitesse

21 maart 2014, 14:58

Het was niet de week van FC Groningen. Na de pijnlijke nederlaag bij ADO Den Haag (2-1) werd de club geconfronteerd met zware blessures van Hilal Ben Moussa en Stefano Magnasco. Ben Moussa scheurde zijn kruisband, Magnasco brak zijn spaakbeen. Bovendien zijn Tom Hiariej, Yoëll van Nieff, Henk Bos, Nick Bakker en Michael de Leeuw om uiteenlopende redenen niet inzetbaar in de komende wedstrijd, tegen Vitesse.

Toch was er op de valreep ook nog goed nieuws voor coach Erwin van de Looi, want vrijdag werd bekend dat Eric Botteghin niet geschorst wordt naar aanleiding van zijn rode kaart in Den Haag. Dat is een welkome meevaller, geeft de geplaagde trainer aan. "We zijn hartstikke blij dat Botteghin er zaterdagavond bij is. Hij is een sterkhouder van onze ploeg en zal het opnemen tegen Mike Havenaar, de fysiek sterke spits van Vitesse."

Van de Looi hoopt dat zijn ploeg, ondanks alle problemen, iets moois kan laten zien tegen Vitesse. "Ondanks alle afwezigen staat er een prima opstelling. Een sterke ploeg die weet wat er gevraagd wordt. Het is duidelijk wat ons te doen staat en we hebben een duidelijk plan om een goed resultaat te halen", zegt hij op de clubsite.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen