Seedorf ontkent ultimatum en zet koers voort

22 maart 2014, 14:52

Clarence Seedorf claimt dat zijn positie bij AC Milan niet ter discussie staat. Volgens Italiaanse media moet de Nederlander de komende twee wedstrijden winnen om aan te mogen blijven in Milaan, maar volgens Seedorf zelf is daar niets van waar. "Niemand heeft mij iets gezegd over een ultimatum", aldus Seedorf op de persconferentie zaterdag voorafgaand aan de ontmoeting met Lazio.

De oud-international is niet van plan iets te veranderen. "Voordat ik mijn handtekening heb gezet, hebben we afgesproken dat ik me vooral met de toekomst ga bezighouden. Totdat iemand mij een andere opdracht geeft, blijf ik die koers varen. Mijn eigen koers. Mijn karakter heeft mij altijd grote successen gebracht. Van hard werken, strijd en persoonlijkheid plukte ik de vruchten. Dat doe ik als trainer nu ook. Dat zal zich aan het eind uitbetalen."

Seedorf zegt blij te zijn met de inmenging van algemeen directeur Adriano Galliani. "We hebben deze week een constructief gesprek gehad. Ik ben blij dat hij zo dicht bij de trainer en de spelersgroep staat. Dat is de kracht van deze club. We steunen elkaar om uit deze moeilijke periode te komen. Ik kan juist goed gebruik maken van zijn ervaring."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen