Tijd dringt voor Roda: "Volgende wedstrijd is cruciaal"

23 maart 2014, 08:29

PSV-uit. Het is voor teams als Roda JC Kerkrade, die tegen degradatie vechten, niet een wedstrijd waarvan je op voorhand verwacht dat je even gaat winnen. Dat gebeurde ook niet, in Eindhoven werd het 3-1 voor de thuisploeg. Maar omdat concurrent NEC wel weer een puntje pakte, uit bij sc Heerenveen (2-2), zijn de problemen voor de ploeg uit Limburg, de hekkensluiter, weer een stukje groter geworden.

Mark-Jan Fledderus, de aanvoerder van Roda JC, vindt dat zijn ploeg verdiend verloren heeft van PSV. "In het eerste half uur was PSV veel beter, we kwamen ook terecht op achterstand. Vervolgens kwamen we goed terug en werd het 1-1, maar na rust gaven we het toch weer weg. Dat is jammer, maar we hebben ervoor gestreden", zegt hij tegen onder meer FCUpdate.nl.

De druk op de Limburgse formatie neemt toe, al wil routinier Fledderus daar niet te veel aan denken. "We gaan iedere wedstrijd in met het idee om punten te pakken. Dat was tegen PSV ook zo. Als je al uitgaat van een nederlaag, kan je beter thuisblijven. We willen altijd punten halen en dat is de komende wedstrijden niet anders."

Na de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk staan voor Roda JC nog competitiewedstrijden op het programma tegen AZ (thuis), FC Twente (uit), FC Groningen (thuis) en Go Ahead Eagles (uit).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen