Verbeek met Nürnberg doelpuntrijk onderuit

Ger
23 maart 2014, 17:26

Trainer Gertjan Verbeek heeft met 1.FC Nürnberg de vierde opeenvolgende nederlaag geslikt in de Bundesliga. Een comeback in het laatste half uur leek in het thuisduel met Eintracht Frankfurt nog een punt te gaan opleveren, maar een rode kaart gooide roet in het eten: 2-5.

Tranquillo Barnetta bezorgde de bezoekers halverwege de eerste helft de openingstreffer. Na de hervatting liep Eintracht Frankfurt uit naar een comfortabele 0-3 marge. De Spanjaard Joselu en Alexander Madlung scoorden. Daarmee leek de wedstrijd beslist, maar Nürnberg maakte het nog spannend. Josip Drmic tekende voor de 1-3 en Jose Campaña verkleinde de achterstand zelfs tot één doelpunt.

Verder kwam de equipe van Verbeek daarna echter niet meer. Dat had mede te maken met een rode kaart voor Javier Pinola. Eintracht Frankfurt profiteerde van het numerieke overwicht en voerde de score verder op. Joselu en invaller Vaclav Kadlec haalden de trekker over.

Door de nederlaag blijft Nürnberg op de ranglijst op de voorlaatste plaats steken. In de Duitse competitie staan nog acht wedstrijden op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen