Inter blameert zich, middenmoot Serie A weer open

23 maart 2014, 17:56   Bijgewerkt: 23 maart 2014, 18:21

In de Serie A heeft Internazionale zichzelf zondagmiddag lelijk in de vingers gesneden. De equipe van coach Walter Mazzarri ging in het eigen Stadio Giuseppe Meazza met 1-2 onderuit tegen Atalanta Bergamo, door een doelpunt in blessuretijd. Aangezien Atalanta zegevierde en Sampdoria maar liefst met 5-0 van Hellas Verona won, ligt de middenmoot van de Serie A weer helemaal open.

Het duel tussen Inter en Atalanta zou het duel van Atalanta-speler Giacomo Bonaventura worden. Nadat hij een voorzet van Maxi Moralez achter Inter-goalie Samir Handanovic had gewerkt, bracht Mauro Icardi de stand nog voor de theepauze in evenwicht. In het tweede bedrijf zat het de thuisploeg behoorlijk tegen. Rodrigo Palacio en Jonathan raakten het aluminium namens Inter en per slot van rekening knikte Bonaventura in de uiterste slotfase zijn tweede en het beslissende doelpunt tegen de touwen: 1-2. Inter slaagde er zodoende niet in om Fiorentina te passeren en blijft vijfde staan.

De verschillen in de middenmoot van de Serie A werden zondag behoorlijk verkleind. Atalanta klimt naar plaats negen, door de winst in Milaan, en staat daardoor op gelijke hoogte met Verona. De promovendus die dit seizoen zo verrassend presteert had een totale off-day en verloor met 5-0 van Sampdoria. De winnende ploeg uit Genoa komt daardoor op drie punten van zowel Atalanta als Verona.

Zondagavond staat er nog een aantal mooie affiches op het programma in Italië. Napoli ontvangt Fiorentina (18.30 uur), Juventus gaat op bezoek bij Catania (20.45 uur) en AC Milan-coach Clarence Seedorf hoopt dat de druk op zijn positie weer wat zal afnemen, met een goed resultaat tegen Lazio (20.45 uur).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen