AFC wederom winnaar van het weekend in topklasse

23 maart 2014, 18:08

AFC, de onbetwiste lijstaanvoerder van de topklasse, heeft zondag weer uiterst goede zaken gedaan, door met 2-4 te winnen bij HSC'21. Met deze zege loopt AFC uit op de meest nabije achtervolgers, die allemaal averij opliepen. Het verschil tussen de koploper en de drie nummers twee is inmiddels alweer elf punten.

HBS, VVSB en EVV bleven namelijk allen steken op een gelijkspel en staan daardoor nog altijd gezamenlijk op de tweede plaats. HBS en EVV remiseerden in een onderling duel (1-1), terwijl VVSB zaterdag op bezoek bij WKE al niet verder dan de brilstand was gekomen. JVC Cuijk nadert de gedeelde nummers twee weer tot op één punt, dankzij een 1-3 zege bij Haaglandia/Sir Winston.

In de onderste regionen sloeg Be Quick 1887 een zeer belangrijke slag. De Groningers wonnen met 0-4 bij directe concurrent Chabab, waardoor het verschil op de rode lantaarndrager vergroot werd tot vijf punten. Juliana '31 staat nog één punt boven de hekkensluiter, ondanks een dikke 0-5 nederlaag tegen De Treffers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen