Omstreden rode kaart doet Napoli das om tegen Fiorentina

23 maart 2014, 20:30

Na zes wedstrijden ongeslagen te zijn geweest, kreeg Napoli zondag een behoorlijke klap te verwerken. In het eigen San Paolo leidde een omstreden rode kaart bij de thuisploeg tot een overwinning van Fiorentina, dat de beslissing pas laat in de wedstrijd kon forceren: 0-1.

De wedstrijd tussen Napoli en Fiorentina kabbelde rustig voort, toen het duel vlak voor rust op zijn kop kwam te staan, vanwege een discutabele beslissing van arbiter Tagliavento. Napoli-verdediger Faouzi Ghoulam gleed Marko Bakic onderuit en mocht de douche opzoeken. Het was zeer zwaar gestraft door de scheidsrechter, vooral omdat Ghoulam de bal leek te raken.

Met tien man werd het voor Napoli een lastig karwei. Desalniettemin leken de mannen van coach Rafael Benitez zich naar een gelijkspel te knokken. De Spanjaard Joaquín besloot echter anders. De ingevallen Alessandro Matri werd de diepte ingestuurd, gaf de bal terug en de vleugelaanvaller van i Viola profiteerde van het feit dat de doelman was uitgekomen, na een voorzet van Juan Manuel Vargas.

Zodoende boekte Fiorentina een belangrijke zege in Napels, waar het spelen met tien man de thuisploeg uiteindelijk dus zou opbreken. Fiorentina (vierde) staat nog wel zeven punten achter Napoli, dat derde staat in de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen