Poulsen over Ajax-clash: "Wedstrijd van het jaar"

24 maart 2014, 07:00

Simon Poulsen kwam de gelederen van AZ afgelopen winter weer versterken, na een uitstapje bij Sampdoria. De linksachter is weer een vaste waarde in Alkmaar en speelde zondag een belangrijke rol in de 2-1 overwinning van AZ op PEC Zwolle.

"Zeker in de eerste helft hebben we als team fantastisch gespeeld", zegt Poulsen op de officiële website van AZ. "We hadden er toen al 3-0 of zelfs 4-0 van moeten maken. Dan hadden we het in het vervolg makkelijk kunnen uitspelen. Nu werd het onnodig spannend. We moeten scherper worden en duels sneller beslissen", vindt de Deense linksachter, die de gehele linkerflank tegen PEC Zwolle als vanouds bestreek.

Komende donderdag staat de bekerclash tegen Ajax op het menu voor AZ. Poulsen kijkt erg uit naar deze halve finale van de KNVB Beker. "Donderdag wacht in Alkmaar de wedstrijd van het jaar. Bij de spelersgroep en de supporters leeft het heel erg. Het geeft ons enorm veel motivatie dat AZ opnieuw de bekerfinale kan bereiken. Bij ons is het niveau groeiende; we spelen echt als een team. Ajax zit in een mindere fase waarin ze twee keer gelijk speelden. Hopelijk gaan we daar gebruik van maken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen