Verbeek: "Lastig als het na vijftig minuten 0-3 staat"

24 maart 2014, 09:57

In de eerste weken na de winterstop leek Gertjan Verbeek met 1.FC Nürnberg de weg omhoog te hebben ingeslagen, maar het degradatiespook is weer helemaal terug. De ploeg leed zondag een pijnlijke thuisnederlaag tegen concurrent Eintracht Frankfurt (2-5) en blijft daardoor steken op de voorlaatste plaats.

Verbeek stak na afloop van het teleurstellend verlopen duel met Frankfurt de hand in eigen boezem. "We wilden agressief spelen, met druk naar voren. Maar ik zag te weinig vertrouwen om dat goed uit te voeren. Daarvoor ben ik verantwoordelijk", zegt hij op de site van zijn club. "Na rust zag het er beter uit, maar het wordt lastig als je na vijftig minuten met 0-3 achter staat. Ik wil de ploeg een compliment geven dat het zich toch nog terug in de wedstrijd geknokt heeft, maar we moesten op een bepaald moment te veel risico's nemen. Dit resultaat is natuurlijk teleurstellend en we moeten nu zorgen dat we op een goede manier terugslaan. Woensdag tegen Stuttgart moeten we drie punten pakken."

VfB Stuttgart, de tegenstander van komende woensdag, heeft één punt meer en staat twee plekken hoger. De nummers achttien en zeventien van de Bundesliga degraderen, de nummer zestien moet een play-off spelen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen