Büttner hoopt te spelen tegen Bayern: "Zou droom zijn"

24 maart 2014, 11:11

Voor het eerst sinds september stond Alexander Büttner dit weekend in de basis bij Manchester United. De linkervleugelverdediger mocht tegen West Ham United weer eens opdraven, vermoedelijk al met het oog op de eerste Champions League-wedstrijd tegen Bayern München. Dan is zijn concurrent Patrice Evra geschorst, waardoor de kans groot is dat de Nederlander duel aan de aftrap zal verschijnen.

Met Büttner in de ploeg won Man United eenvoudig (0-2) van West Ham. De oud-Vitessenaar is blij dat hij weer eens mee mocht doen. "Het voelde goed. Het was een tijd geleden dat ik de kans kreeg om mezelf te laten zien, dus het was goed mee te doen. Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden", zegt hij op de clubsite. Büttner hoopt vanzelfsprekend dat hij ook tegen Bayern mag starten. "Dat zou één van de grootste wedstrijden uit mijn carrière zijn. Iedere voetballer droomt ervan om zulke duels te spelen, ik dus ook. Ik kijk er enorm naar uit."

De wedstrijd tegen West Ham was vooral het duel van de wondergoal van Wayne Rooney, die doel trof vanaf de middenlijn. Dat doelpunt kwam volgens Büttner niet uit de lucht vallen. "Hij scoort tijdens trainingen regelmatig op die manier. We weten dat hij het kan, maar is het ongelooflijk om zoiets in een wedstrijd te laten zien."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen