Hazard: "Heb Zlatan al eens geklopt op de PlayStation"

25 maart 2014, 08:48

Als Chelsea de halve finale van de Champions League wil bereiken, moet het begin volgende maand af zien te rekenen met Paris Saint Germain. Dat wordt geen gemakkelijke klus, want de Franse topclub steekt het hele seizoen al in prima vorm én heeft vedette Zlatan Ibrahimovic in de gelederen.

Eden Hazard, de Belgische spelmaker van Chelsea, kijkt uit naar het tweeluik met de Franse kampioen. "Als voetballiefhebber houd je van zulke ploegen. Paris Saint Germain snapt het spelletje, dwingt kans na kans af en heeft veel techniek in huis", zegt hij in de Belgische krant La Dernière Heure. "Je hebt natuurlijk Ibrahimovic, maar ook Thiago Motta, Yohan Cabaye en Edinson Cavani. En achterin hebben ze stevige bonken staan."

Dé blikvanger van de Franse ploeg is natuurlijk Zlatan Ibrahimovic. Het wordt voor Hazard de eerste keer dat hij tegen de Zweedse spits speelt. "Of toch niet. Ik heb hem al eens geklopt op de PlayStation", lacht hij.

Zelf is Hazard ook hard op weg om één van de beste spelers van Europa te worden. De Belg heeft bij Chelsea een volgende stap in zijn ontwikkeling gezet en een belangrijke rol is daarbij weggelegd voor teamgenoot Samuel Eto'o. "Elke dag prent hij me ik bij de beste spelers ter wereld kan behoren. Voor elke wedstrijd herhaalt hij dat ik het verschil moet maken. Eto'o zegt me dan: "Je verlaat het stadion niet zonder een doelpunt." Op den duur begin je dat te begrijpen. Vroeger ging ik gewoon voetballen. Scoorde ik niet, dan was dat maar zo. Als we maar wonnen. Nu betekent voetballen ook elke wedstrijd doelpunten scoren en acties op de mat leggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen