Moyes: "Teleurgesteld in mezelf en resultaten"

25 maart 2014, 09:59

Manchester United neemt het vanavond (dinsdag) op tegen stadgenoot Manchester City. Een derby met bijzondere gevoelens, maar op papier is de ploeg van David Moyes vrijwel kansloos. Dit seizoen wonnen The Red Devils slechts één keer van een team uit de top-negen van de Premier League, tegenover zeven nederlagen.

Moyes erkent tegenover ESPN dat de verliespartijen tegen de concurrenten slecht voelen. "Ze doen zeker pijn. Het maakt het nog erger omdat ik bij deze club kwam met hoge verwachtingen, met het gevoel dat ik bij een winnende club was beland. Ik heb een winnaarsmentaliteit en daarom ben ik teleurgesteld in mezelf en baal ik van die nederlagen. Maar het heeft niet aan de instelling gelegen, we hebben het altijd geprobeerd."

"Het is belangrijk om alle wedstrijden te winnen", houdt de oefenmeester zich op de vlakte over de Manchester-derby. "Grote ploegen of kleine teams, je wilt ze allemaal verslaan. Maar we willen zeker ook de toploegen verslaan en niet alleen de mindere teams", besluit de coach, die met zijn team zevende staat in de competitie.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen