Huntelaar komt niet tot scoren in Kohlenpottderby

Ger
25 maart 2014, 22:10

Klaas-Jan Huntelaar heeft Schalke 04 geen zege kunnen bezorgen in de Kohlenpottderby. De spits scoorde de afgelopen weken aan de lopende band, maar tegen Borussia Dortmund wist hij het doel niet te vinden. Omdat ook de thuisploeg geen doelpunt maakte, eindigde het duel in 0-0.

De confrontatie tussen de nummers twee en drie van de ranglijst stond in de schaduw van de wedstrijd van koploper Bayern München bij Hertha BSC. Door een 1-3 overwinning kroonde de werkgever van Arjen Robben zich nu al tot kampioen. Daar had Dortmund ook met een eventuele zege op Schalke niets aan kunnen veranderen. Door het gelijkspel houdt de ploeg van trainer Jürgen Klopp een voorsprong van één punt op Schalke.

Eintracht Braunschweig boekte een belangrijke overwinning tegen subtopper FSV Mainz: 3-1. Door de winst heeft de hekkensluiter nog maar twee punten achterstand op 1.FC Nürnberg en Hamburger SV. Deze twee laagvliegers hebben nog wel een wedstrijd te goed. Zonder de geblesseerde Bas Dost boekte VfL Wolfsburg een overwinning op het veld van Werder Bremen: 1-3. Bij de thuisploeg speelde aanvaller Eljero Elia alleen de tweede helft.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen