AS Roma in blessuretijd alsnog langs Torino

Ger
25 maart 2014, 23:08

AS Roma heeft in de Serie A de derde opeenvolgende zege geboekt. De werkgever van de geblesseerde Oranje-international Kevin Strootman hield de volle buit over aan de thuiswedstrijd tegen middenmoter Torino: 2-1.

Roma zocht de kleedkamer na de eerste 45 minuten op met een 1-0 voorsprong. Mattia Destro scoorde diep in de eerste helft. Al vroeg na rust zorgde Ciro Immobile voor de gelijkmaker. Alessandro Florenzi voorkwam dat de Romeinen puntenverlies leden. De invaller nam in blessuretijd de 2-1 voor zijn rekening.

Door de overwinning komt Roma op 67 punten uit 29 wedstrijden. De ploeg van trainer Rudi Garcia heeft echter een ruime achterstand op Juventus. De koploper verzamelde dit seizoen elf punten meer.