Roma-coach Garcia: "Hadden honger om te winnen"

26 maart 2014, 11:36

Een doelpuntloos gelijkspel tegen Internazionale werd opgevolgd door een 1-0 nederlaag in het San Paolo van Napoli, waar Kevin Strootman per slot van rekening uitviel met een zware knieblessure. AS Roma heeft zich echter goed herpakt na deze teleurstellingen, aangezien het sindsdien al haar wedstrijden won.

Na zeges op Udinese (3-2) en Chievo Verona (0-2), werd dinsdag in Stadio Olimpico met 2-1 gewonnen van Torino. Kanttekening is wel dat een doelpunt in blessuretijd de doorslag moest geven. "We hadden de hoop nog niet opgegeven", sprak coach Rudi Garcia na afloop van het duel. "We speelden tegen een zeer slimme tegenstander, die het ons in de counter lastig maakte. We maakten teveel fouten op het middenveld", analyseerde de coach.

Garcia vond dat de offensieve intenties van de Giallorossi beloond werden: "Ik ben blij. We speelden met intelligentie, maar bovenal met honger om te winnen. We eindigden de wedstrijd dan ook met zes aanvallers op het veld", aldus de coach, die tevreden is over zijn aanvallers: "We scoren al een tijdje minstens twee doelpunten per wedstrijd, dat geeft aan dat de voorhoede het goed doet. We moeten wel wat meer geduld hebben tegen tegenstanders als Torino", geeft Garcia aan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen