Koeman: "Met doelpunten Pellè worden wij tweede"

26 maart 2014, 12:02

Over twee wedstrijden kan Feyenoord weer beschikken over Graziano Pellè. De Italiaanse spits zit momenteel nog een schorsing uit, maar is straks weer van grote waarde voor zijn werkgever. Dat is althans de verwachting van trainer Ronald Koeman, die denkt dat Feyenoord met de doelpunten van de spits nog tweede kan worden.

Koeman steekt de aanvaller tegenover VI een hart onder de riem. "Het is wel typisch Nederlands dat we zo'n jongen eerst groot maken en hem vervolgens na een paar fouten proberen klein te maken", zegt de keuzeheer. "Graziano is oud en wijs genoeg om hiermee om te gaan. Als Pellè straks weer kan spelen en gaat scoren, worden wij tweede. Dan sluit hij het seizoen goed af voor zichzelf en voor Feyenoord. Hoe zijn toekomst daarna eruit ziet, is een zaak voor hemzelf en de club. Wij verwachten nog wel wat van Graziano."

Pellè raakte in opspraak door met een Ferrari bij zijn club te arriveren, terwijl de Rotterdamse club gesponserd wordt door automerk Opel. "Ik vind ook dat wij als staf en spelers een verplichting hebben richting dat merk", zegt Koeman. "Ik heb zelf ook een andere auto, maar kom altijd met die van de club naar trainingen en wedstrijden. Alleen mag je af en toe best eens een keer in iets anders rijden, zolang het maar niet elke dag is. Dat is bij Graziano niet het geval."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen