Ménez flirt met Serie A: "Bewonder Juventus"

26 maart 2014, 14:34

Jérémy Ménez ziet een terugkeer naar de Serie A wel zitten. De Fransman is bezig aan zijn derde seizoen bij Paris Saint Germain en speelde daarvoor drie jaar voor AS Roma. Het contract van de aanvaller loopt komende zomer af.

De international loopt dan waarschijnlijk transfervrij de deur uit. "Ik heb een goede tijd bij PSG gehad", begint Ménez zijn relaas tegenover La Gazzetta dello Sport. "Zeker op persoonlijk gebied ging het goed. Ik heb 21 keer gescoord, 28 assists geleverd en de aanvoerdersband gedragen." Toch kende de 26-jarige ook een behoorlijk terugslag. "In de zomer werd ik geopereerd aan mijn rug en bij mijn terugkeer had de coach al besloten wie hij zag zitten."

"De concurrentiestrijd bij deze club maakt me niet bang, maar er zijn veel keuzes geweest die ik niet begreep", aldus Ménez, die daardoor wel oren heeft naar een terugkeer naar Italië. "In de toekomst zou ik daar wel weer naartoe willen. Ik ken de taal en de competitie. Het zou gemakkelijk zijn voor me om me daar weer aan te passen."

Juventus is een club waar Ménez graag voor zou willen spelen. "Ik bewonder Juventus", zegt hij. "Ze hebben een geweldige stijl van spelen en ze gaan successen boeken in Europa. En ze hebben Pogba, een fantastisch talent.  We zullen zien wat er gebeurt. Ik kijk rond en zie wel wat interessante projecten zijn voor mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen