Prandelli: "Balotelli moet luisteren naar Seedorf"

26 maart 2014, 15:26

Cesare Prandelli, de bondscoach van Italië, denkt dat Mario Balotelli in goede handen is bij Clarence Seedorf. De 23-jarige aanvaller wordt de laatste tijd veelvuldig bekritiseerd en wordt ook in verband gebracht met een vertrek uit Milaan. Prandelli denkt dat Balotelli er goed aan doet om te blijven waar hij is, bij AC Milan.

"Balotelli is een belangrijke speler voor het nationale elftal, zoals meerdere spelers dat zijn, maar hij moet wel goed voorbereid op het WK verschijnen", sprak Prandelli. "Het zou goed zijn als Balotelli goed luistert naar Seedorf en zijn emoties leert te gebruiken op het veld. Wanneer er op de juiste manier met emoties wordt omgesprongen, dan wordt dat altijd gewaardeerd."

De positie van Seedorf bij Milan ligt behoorlijk onder druk, maar Prandelli is overtuigd van de kwaliteiten van de Nederlandse coach: "Balotelli is in goede handen. Seedorf weet hoe hij met kampioenen moet omgaan, aangezien hij er zelf een was", aldus de bondscoach van La Squadra Azzurra. Prandelli heeft overigens zelf nooit problemen gehad met Balotelli, zo geeft hij aan: "Balotelli heeft zich altijd van zijn goede kant laten zien bij het nationale elftal."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen