De Cler: "AZ heeft goede kans op bekerfinale"

Ger
27 maart 2014, 09:50

Tim de Cler geeft AZ goede papieren om de finale van de KNVB Beker te bereiken. De Alkmaarders nemen het donderdagavond in de halve eindstrijd voor eigen publiek op tegen Ajax. De voormalige verdediger kwam tijdens zijn actieve loopbaan voor beide clubs uit.

"Aan het begin van het seizoen 2002/2003 zat ik op een dood spoor bij Ajax, omdat trainer Ronald Koeman andere spelers in gedachte had voor mijn positie. Er waren clubs uit het buitenland geïnteresseerd, maar AZ was het meest enthousiast", blikt De Cler (35) op de website van AZ terug op zijn overstap. "Directeur voetbalzaken Martin van Geel had een goed verhaal dat ook uitkwam. Bij AZ heb ik de meeste ontwikkeling doorgemaakt. Zo werd ik onder meer international."

"AZ heeft op dit moment een zwaarder programma dan Ajax, dat is duidelijk", weet De Cler. "Voor een halve finale tegen Ajax moeten ze echter kracht weten te vinden, zeker thuis. Bovendien maakt Ajax de laatste weken geen goede indruk op me, en voor hen is de landstitel belangrijker. Ik geef AZ een heel goede kans om de finale te halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen