Hoesen op de bank bij PAOK: "Vervelende situatie"

Ger
27 maart 2014, 12:46

Danny Hoesen maakt moeilijke tijden door bij PAOK Saloniki. De spits kwam in januari op voorspraak van Huub Stevens naar de Griekse club, maar de trainer werd kort daarna op straat gezet. Sindsdien hoeft Hoesen niet meer te rekenen op een vaste basisplaats.

"Hij mag nu alleen nog maar af en toe invallen. Het is een vervelende situatie voor Danny", aldus zaakwaarnemer Kees Ploegsma junior tegenover VI. Hoesen (23) speelde pas zeven competitieduels, waarvan slechts drie als basisspeler. Hij scoorde een keer. "Zo'n scenario is altijd het risico als je naar een land als Griekenland vertrekt. Dat heb ik vooraf met Danny besproken, maar het is gelukkig bij PAOK niet zo erg als ik in het verleden weleens gezien heb. Danny maakt als invaller zijn minuten nog wel en heeft het bovendien goed naar zijn zin met de groep Nederlandstalige jongens bij PAOK. Van zo'n periode wordt hij als mens bovendien alleen maar sterker."

PAOK heeft een optie om Hoesen na dit seizoen definitief van Ajax over te nemen. "De club is best tevreden, dus dat zou nog altijd kunnen", zegt Ploegsma. "Als PAOK niet met Danny verder gaat keer hij gewoon terug naar Amsterdam, want daar heeft hij nog een contract voor een jaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen