NAC nog niet veilig: "Eredivisie vol verrassingen"

27 maart 2014, 16:26

Voor NAC Breda kan het de komende weken nog alle kanten uit. De ploeg van Nebojsa Gudelj staat elfde en is nog in de race om de play-offs om Europees voetbal te halen, maar kan ook nog degraderen. De oefenmeester hoopt morgen (vrijdag) tegen FC Utrecht een grote stap te zetten naar rechtstreekse handhaving.

Als NAC van Utrecht verliest, ziet het de Domstedelingen op de ranglijst passeren. "Deze wedstrijden zijn doorgaans erg aantrekkelijk en dat verwacht ik nu weer", zegt Gudelj op de website van zijn werkgever. "Als je kijkt naar de stand, willen beide teams ongetwijfeld graag winnen. De Eredivisie staat garant voor verrassingen, dus ondanks dat we in de laatste fase van de competitie zitten, is het nog te vroeg om niet meer naar beneden te kijken, zelfs niet als we winnen. Het is natuurlijk wel een feit dat ook het gat met de plekken die recht geven op de playoffs overbrugbaar is."

Gudelj kan tegen Utrecht weer beschikken over de van blessures herstelde Adnane Tighadouini, Tim Gilissen en Anouar Hadouir. "Deze jongens hebben goed mee kunnen trainen en ik ben dan ook blij dat zij weer fit zijn", zegt de Servische trainer. "Toch is het met spierblessures altijd oppassen. De technische staf moet goed moeten kijken tot welke mate ze inzetbaar zijn. Dat is ook afhankelijk van de wedstrijd. Er komen nog belangrijke duels aan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen