Mourinho vreest vooral 'speciale' Ibrahimovic bij PSG

27 maart 2014, 21:09

Volgende week woensdag staat het eerste deel van het tweeluik tussen Paris Saint Germain en Chelsea op het programma, in het kader van de kwartfinales van de Champions League. Chelsea-manager José Mourinho vreest vooral Zlatan Ibrahimovic in de confrontatie met de regerend kampioen van Frankrijk.

"Ik heb met Thiago Motta, Maxwell en Zlatan Ibrahimovic gewerkt. Ze waren bij me toen de historische triple werd behaald", sprak Mourinho tegen RMC. De manager van Chelsea ziet in Ibrahimovic de grootste dreiging: "Zlatan is een speciale speler, die al veel gewonnen heeft en de Champions League graag wil toevoegen aan zijn erelijst. Het is een droom van hem en hij zal er alles aan doen om deze droom werkelijkheid te maken."

"PSG is een team dat zeer goede spelers herbergt", vervolgt Mourinho. "Ze zijn al zo goed als kampioen in Frankrijk en dat is een voordeel voor hen. Ze zijn niet met de wedstrijd tegen Nice (aanstaande vrijdag, red.) bezig, maar met Chelsea. Voor ons zijn alle wedstrijden belangrijk. We moeten ons eerst op de Premier League richten. PSG is favoriet, door dit kleine voordeel", denkt de Portugees.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen