Mulenga: "Extra motivatie om FC Utrecht te helpen"

Ger
28 maart 2014, 08:56

Jacob Mulenga kan niet wachten om FC Utrecht weer van dienst te zijn. De spits, die de Domstedelingen na dit seizoen verlaat, stond de afgelopen maanden aan de kant met een knieblessure. Deze speelronde kan hij in de uitwedstrijd tegen NAC Breda zijn rentree maken.

Mulenga behoort voor de eerste keer sinds begin november weer tot de wedstrijdselectie van trainer Jan Wouters. "Ik heb lang geduld moeten hebben, maar nu ben ik extra gemotiveerd om het team te helpen", aldus de Zambiaan in De Telegraaf. "Van de eerste tot de laatste dag bij FC Utrecht heb ik het naar mijn zin gehad en ik heb altijd 110 procent gegeven. Dat wil ik de komende wedstrijden ook doen."

Mulenga verwacht niet dat de huidige nummer veertien van de Eredivisie nog onder de nacompetitiestreep zakt. "Iedereen is ervan doordrongen dat we op het punt zijn aangekomen dat we punten moeten gaan pakken. De manier waarop maakt niet uit. We moeten mannen zijn die het maximale eruit halen. Ik zie een enorme bereidheid om hard te werken. Daarom heb ik zeer veel vertrouwen dat het FC Utrecht lukt om erin te blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen