Heerenveen verlengt contract talent Sinkgraven

28 maart 2014, 14:30

SC Heerenveen heeft het contract van Daley Sinkgraven opengebroken en met drie jaar verlengd. De Friese club en de middenvelder (18) hebben een overeenkomst voor drie seizoenen gesloten, met een optie voor nog eens twee jaar.

Trainer Marco van Basten deed dit seizoen tot dusver tien keer een beroep op het talent, alle keren als invaller. Hij maakte in de thuiswedstrijd tegen Roda JC zijn debuut in de hoofdmacht. "Ik heb niet getwijfeld om mijn contract te verlengen", zegt Sinkgraven op de clubsite.  "Toen ik na het wintertrainingskamp de eerste signalen hoorde dat mijn contract mogelijk verlengd ging worden, was ik meteen positief. Ik wil hier graag langer blijven, want ik heb het erg naar mijn zin en ik krijg nu de kans om in het eerste team te spelen. Redenen om weg te gaan heb ik niet."

De jeugdinternational wil eerst een basisplaats veroveren bij de nummer zes van de Eredivisie. "Dat is inderdaad mijn eerste doel. Ook wil ik belangrijk worden voor het team. Het openbreken van mijn contract geeft aan dat de club het in me ziet zitten. Dat is mooi. Ik wil me bij Heerenveen door ontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen