Seedorf geeft toe: "Europees voetbal was doel"

28 maart 2014, 15:35

AC Milan maakt een uiterst moeizaam seizoen door. Na het ontslag van trainer Massimiliano Allegri in januari moest Clarence Seedorf het seizoen van de club alsnog glans proberen te geven. De Nederlander kreeg als doelstelling mee om Europees voetbal te halen, maar dat lijkt een onmogelijk verhaal. 

De Rossoneri moeten zesde worden om Europees voetbal voor volgend seizoen veilig te stellen. De equipe van Seedorf staat twaalfde, met acht punten achterstand op nummer zes Parma. Met nog acht duels te gaan lijkt de doelstelling een illusie. "De club gaf me één doel: Europees voetbal behalen", geeft Seedorf toe in Italiaanse media. "Er staan veel teams boven ons die hetzelfde doel hebben. We zullen zien wat er gaat gebeuren."

De Nederlander weet dat de topclub van weleer het moeilijk heeft. "We gaan door een moeilijke periode. Het is vergelijkbaar met Manchester United. We hebben geduld nodig van de fans, we willen hun graag dat zij achter ons staan. Ik ben nog steeds optimistisch over de toekomst."

Zaterdag ontvangt Milan in het eigen San Siro Chievo, de nummer zestien van de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen