Janssen: "Geen feest wat je 's ochtends aantreft"

28 maart 2014, 17:04

NEC verloor woensdag in de halve finale van de KNVB Beker op schlemielige wijze bij PEC Zwolle (2-1). Veel tijd om te treuren is er niet, aangezien voor zaterdag de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo al weer op het programma staat.

"Ik heb goed geslapen woensdagnacht, maar ik werd donderdag natuurlijk wel wakker met een kater", zegt coach Anton Janssen op de website van NEC, doelend op het verlies in Zwolle. Een blunder van keeper Dennis Gentenaar kostte de Nijmeegse club de kop. "Het is bijzonder vervelend dat en hoe je de wedstrijd verliest. Het was een kans om het seizoen een beetje glans te geven en om misschien wel geschiedenis te schrijven voor NEC. Maar de knop moet nu gelijk weer om. We richten ons volledig op de competitie. Dat was natuurlijk al zo, maar nu is het helemaal zonder onderbrekingen."

"Het was bepaald geen feest wat je 's ochtends aantreft", vervolgt Janssen. "Iedereen was natuurlijk teleurgesteld. We hebben het er in de groep over gehad, maar daarna moet iedereen toch weer verder met de dagelijkse routine, de hersteltrainingen. Verder gaan is ook een manier om te verwerken. Ik heb in ieder geval wel alle vertrouwen dat we het beste gaan geven morgenavond."

NEC staat met 27 punten voorlaatste in de Eredivisie. Tegenstander Heracles heeft zes punten meer en bezet de twaalfde plaats. Ondanks de achterstand, ziet Janssen het duel met vertrouwen tegemoet. "Uit de laatste wedstrijden hebben wij een punt meer gehaald dan zij. Daarnaast doet NEC het in de historie altijd goed tegen Heracles. Dat zegt natuurlijk niets voor morgen maar als het goed uitpakt, moet je het zeker in je voordeel gebruiken."

Janssen kan niet beschikken over Rens van Eijden, Danzell Gravenberch, Navarone Foor, Tobias Haitz en Victor Pálsson.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen