Club Brugge geeft bekerwinnaar Lokeren pak slaag

28 maart 2014, 22:44   Bijgewerkt: 28 maart 2014, 23:37

SC Lokeren is terug op aarde. De ploeg van trainer Peter Maes sleepte afgelopen weekend voor de tweede keer in drie jaar de beker in de wacht, maar ging vrijdag hard onderuit in de ouverture van Play-Off I. Club Brugge was in het eigen Jan Breydel Stadion met 5-1 te sterk voor de bekerwinnaar.

Club Brugge beleefde voor eigen publiek een uitstekend begin. Al binnen 27 minuten leidde blauw-zwart met 2-0, door doelpunten van Lior Rafaelov en Björn Engels. Denis Odoi bracht Lokeren in de 57ste minuut terug in de wedstrijd, maar Club Brugge had niet lang nodig om het duel definitief op slot te gooien.

Tom De Sutter kopte in de 62ste minuut de 3-1 tegen de touwen, na halfslachtig ingrijpen van keeper Copa bij een hoekschop. Twee minuten later pegelde Rafaelov vanaf de rand van het strafschopgebied de 4-1 op het scorebord. In blessuretijd deed ook Victor Vazquez een duit in het Brugse zakje.

Club Brugge neemt door de overwinning de koppositie in Play-Off I, waarin wordt gestreden om de landstitel, over van Standard Luik. De in de reguliere competitie behaalde punten zijn voor aanvang van het sluitstuk van de Pro League gehalveerd, waardoor Club Brugge nu 35 punten heeft. Standard staat op 34, maar speelt zondag nog tegen Anderlecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen