Galatasaray krijgt ook Konyaspor niet klein

29 maart 2014, 20:00

Op 8 maart wervelde Galatasaray in de Turkse Super Lig met 6-1 over Akhisar Belediyespor, maar daarna is de titelhouder de weg helemaal kwijtgeraakt. De equipe van trainer Roberto Mancini kwam zaterdag niet verder dan een 0-0 gelijkspel in de uitwedstrijd tegen Konyaspor.

Zodoende heeft Galatasaray in de laatste drie wedstrijden maar één punt gepakt. Bovendien wist het in die reeks niet één doelpunt te maken. Twee weken geleden werd bij Karabükspor ook al 0-0 gespeeld. Dat leek vorige week tegen hekkensluiter Kayserispor eveneens de eindstand te worden, maar in blessuretijd werd met 0-1 verloren.

Burak Yilmaz kreeg tegen Konyaspor vlak voor tijd de beste kans om nieuw puntenverlies van Galatasaray te voorkomen, maar zijn inzet trof de lat. Wesley Sneijder had een basisplaats bij Galatasaray, maar ook hij wist het verschil niet te maken. De topclub uit Istanbul heeft nu vijftig punten, evenals Besiktas. Daarmee staan ze gedeeld op de tweede plaats, al zeven punten achter koploper Fenerbahçe. De werkgever van Dirk Kuyt heeft bovendien nog twee duels tegoed.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen