Heracles geeft NEC in slotseconde nieuwe klap

29 maart 2014, 21:52   Bijgewerkt: 29 maart 2014, 22:20

Het is een zware week voor NEC. Eerder deze week ging de ploeg uit Nijmegen in de halve finale van de beker onderuit tegen PEC Zwolle en vanavond werd er van tien man van Heracles verloren. NEC, vechtend tegen degradatie, ging vol voor de overwinning, maar kreeg diep in blessuretijd de deksel op de neus.

Over het algemeen bleven de bezoekers de betere ploeg, maar NEC opende de score. Wie anders dan Michael Higdon maakte de eerste treffer van de wedstrijd. De Engelse spits werkte de bal knap achter Pasveer en scoorde zo zijn veertiende treffer van het seizoen. Heracles kwam via Rosheuvel nog dicht in de buurt van de gelijkmaker, maar NEC mocht met een voorsprong gaan rusten.

In de tweede helft zocht Heracles wel naar de gelijkmaker, maar NEC stond goed te verdedigen. De thuisploeg kreeg af en toe ook een kans op een tweede treffer. Zo mocht Nielsen vrij koppen uit een corner, maar hij plaatste de bal naast. Eerder had ook Jahanbakhsh de 2-0 op zijn schoen, maar hij schoot over. Ook met een kwartier te spelen kreeg hij de kans om het duel te beslissen. Opnieuw miste hij oog in oog met Pasveer.

Maar zelfs een punt zat er voor de Nijmegenaren niet in. De laatste aanval van de wedstrijd was voor Heracles en de ploeg uit Almelo toonde zich zeer effectief. Bryan Linssen zette invaller Bel Hassani knap vrij, die op zijn beurt de bal voorgaf. Invaller Amoah moest de bal er alleen nog inkoppen en via NEC-verdediger Conboy deed hij dat ook. Daarmee stond NEC opnieuw met lege handen, terwijl het helemaal niet slecht speelde. De ploeg van coach Anton Janssen moet vooral hopen dat Roda JC morgen niet van RKC Waalwijk wint. Gebeurt dat wel, dan moet NEC het voorlopig doen met de laatste plaats in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen