HSV ondanks voorsprong onderuit tegen BMG

30 maart 2014, 17:37

Borussia Mönchengladbach heeft het Hamburger SV van aanvoerder Rafael van der Vaart zondag opnieuw een pijnlijke nederlaag toegediend. De bezoekers uit Hamburg namen in Gladbach nog wel brutaal de leiding door een doelpunt van Jacques Zoua, maar delfden uiteindelijk alsnog het onderspit: 1-3.

Op slag van rust trok Filip Daems de stand weer gelijk. Raffael en Alvaro Dominguez zorgden er met treffers in het laatste kwartier voor dat de punten alsnog in Gladbach bleven. Bij de thuisclub viel Roel Brouwers na een uur in, Van der Vaart kreeg in de tweede helft gezelschap van Ola John.

Door de nederlaag blijft HSV de nummer zestien in de Bundesliga. Die Rothosen hebben evenveel punten als het VfB Stuttgart, dat zeventiende en voorlaatste staat.