Knop moet om bij AZ: "Benfica een toptegenstander"

30 maart 2014, 18:26

Na negentig minuten voetbal stond er bij de wedstrijd tussen SC Cambuur en AZ nog steeds de brilstand op het scorebord. AZ-captain Nick Viergever sprak na afloop van een 'een redelijk punt' en zei te balen van het afgekeurde AZ-doelpunt. Bovenal kijkt de verdediger uit naar de Europe League-confrontatie met Benfica.

"Een punt is wel redelijk voor ons. Cambuur was tijdens de eerste helft de betere ploeg, we toonden te weinig lef. Tijdens de tweede helft hadden we het goed onder controle. Er vielen gaten bij Cambuur. Zij konden het doordekken niet volhouden en wij kregen de ruimte om te combineren", analyseert Viergever op het digitale thuis van AZ. De verdediger baalde van de afgekeurde treffer. Ten onrechte, vindt Viergever: "Avdic (Denni, red.) scoorde en de keeper zat mis. Zuivere goal. De scheids had 'gevaarlijk spel' als argument. Beetje raar."

AZ moet nu schakelen, aangezien het donderdag alweer Benfica ontvangt. "Daar heb ik heel veel zin in", blikt Viergever vooruit op de kwartfinale in de Europa League. "Een mooie wedstrijd met een toptegenstander. Benfica is echt een heel goede ploeg die ook bovenaan staat in hun competitie. Vorig jaar stonden ze in de finale van de Europa League, dat zegt wel wat. Een geweldige uitdaging voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen